Пекара Бакал

Најдете свежи и вкусни торти, колачи и пецива какви што посакувате во пекара Бакал. Ние нудиме различни пецива за секоја пригода, нашита понуда вклучува вкусни сендвичи, и голем асортиман на  лебови.

Контакт

  • Македонски (MК) translation is still missing. Please consider to contribute by writing and sharing your own translation.
Доколку сакате повеќе информации контактирајте не.
Ве молиме пополнете ги задолжителните полиња.
captcha
Reload
Контакт телефон: 070/28 38 45